Αρτοποιία αρτοσκευάσματα στην Ελλάδα. Μελέτη περίπτωσης της επιχείρησης Εστίας

Κοσμίδης, Κωνσταντίνος (2018) Αρτοποιία αρτοσκευάσματα στην Ελλάδα. Μελέτη περίπτωσης της επιχείρησης Εστίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap4_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Η παρούσα πτυχιακή αγγίζει το θέμα της αρτοποιίας και των αρτοσκευασμάτων,πως εξελίχθηκε αυτός ο κλάδος μέσα στα χρόνια τόσο στην τεχνική του όσο και στην αγορά εργασίας. Ξεκινά με μια σύντομη ιστορική αναδρομή σχετικά με τον άρτο και συνεχίζει με τον κλάδο των αρτοσκευασμάτων. Ακολουθεί η θρεπτική αξία του ψωμιού αλλά και η επαλήθευση ότι το ψωμί είναι αυτό που υπάρχει σε κάθε οικογενειακό τραπέζι. Για την επιλογή του θέματος αυτού αφορμή ήταν η πορεία της αρτοποιίας και των αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα η περίπτωση της επιχείρησης ‘’ΕΣΤΙΑ ΑΕΒΕ’’ καθώς είναι μια από τις επιχειρήσεις άρτου και αρτοσκευασμάτων που διατηρούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά της βόρειας Ελλάδας. Ο σκοπός, ο στόχος και τα ερευνητικά ερωτήματα της ακόλουθης εργασίας, είναι να αναδειχθεί από την αρχή,η πορεία αλλά και η εξέλιξη της αρτοποιίας αλλά και μιας μεγάλης εταιρίας όπως είναι η Εστία Α.Ε.Β.Ε . Καθώς επίσης η ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στις επιχειρήσεις της αρτοποιίας .

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Καινοτομία στην αρτοποιία, Αρτοσκευάσματα, Βασιλόπιτες, Ανταγωνιστικότητα επιχειρήσεων
Subjects: Α > Αρτοποιία - Ελλάδα
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 26 Jun 2019 06:57
Last Modified: 24 May 2021 05:32
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10004

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top