Υγιεινή και ορθή βιομηχανική πρακτική

Καραπασίδης, Γεώργιος (2003) Υγιεινή και ορθή βιομηχανική πρακτική. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap17_2003.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial.

Download (1MB)

Abstract

Τα τελευταία χρόνια η ραγδαία αύξηση των βιομηχανικών τροφίμων και η πληθώρα των προϊόντων της αγοράς, έχουν κάνει τους καταναλωτές να λαμβάνουν υπόψην τους, την ποιότητα των τροφίμων και να αναζητούν συνεχώς την πιστοποίηση και τον έλεγχο των προϊόντων που καταναλώνουν. Οι απαιτήσεις για ασφάλεια και υγιεινή είναι ολοένα και πιο μεγάλες,επιτάσσοντας έτσι στις βιομηχανίες καλύτερους, συχνότερους και ακριβέστερους ελέγχους των προϊόντων που παράγουν.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Ράγκος Γεώργιος
Uncontrolled Keywords: Ορθή υγιεινή πρακτική G.H.P., HACCP, Προστασία του καταναλωτή, Προστασία του εργαζόμενου
Subjects: Τ > Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Υ > Υγεία και υγιεινή
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 21 Mar 2015 15:33
Last Modified: 01 Apr 2015 12:37
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/1002

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top