Παραγωγή και ποιότητα άρτου – αρτοσκευασμάτων από την εταιρεία Κατσέλης Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή

Δρούγκα, Αρχοντία (2006) Παραγωγή και ποιότητα άρτου – αρτοσκευασμάτων από την εταιρεία Κατσέλης Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap60_2006.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (539kB)

Abstract

Η εργασία αυτή αποτελείται κυρίως από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, γίνεται η παρουσίαση της εργοστασιακής μονάδας του ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Ε. στην βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης των μηχανημάτων παραγωγής καθώς και τα προϊόντα που παράγονται σε αυτή. Στο δεύτερο και κυριότερο μέρος της εργασίας γίνεται η εφαρμογή του συστήματος Διασφάλισης και Ποιότητας για την Υγεία και την Ασφάλεια του καταναλωτή στα παραγόμενα προϊόντα του εργοστασίου καθώς και στη συνολική παραγωγική διαδικασία. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται μια ιστορική αναδρομή της εταιρείας του ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Ε. περνώντας στη συνέχεια στο δεύτερο κεφάλαιο με τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις την παραλαβή και αποθήκευση των πρώτων υλών Στη συνέχεια αναφέρονται οι μικροβιολογικές και φυσικοχημικές αναλύσεις περνώντας στο τέταρτο και πέμπτο κεφάλαιο με τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων. Στο έκτο κεφάλαιο παρουσιάζονται τα παραγόμενα προϊόντα της εργοστασιακής μονάδας καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Στα επόμενα κεφάλαια περνάμε στο δεύτερο μέρος της πτυχιακής εργασίας με την ανάλυση HACCP και ειδικότερα τα κρίσιμα σημεία ελέγχου τα διαγράμματα ροής την καταγραφή των κινδύνων καθώς και τις διαδικασίες επιβεβαίωσης της εφαρμογής του HACCP. Στο δέκατο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο διεξάγονται τα αποτελέσματα και συμπεράσματα από τη συνολική καταγραφή του συστήματος διασφάλισης και διαχείρισης ποιότητας της βιομηχανίας ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Άρτος, Αρτοσκευάσματα, Δειγματοληψία ζύμης, HACCP, Κατσέλης Α.Ε.,
Subjects: Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 01 Mar 2015 15:03
Last Modified: 10 Mar 2015 10:12
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/224

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top