Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας

Ζιώγας, Ιωάννης (2012) Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
zp23_2012.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (858kB)

Abstract

Η βιομηχανία γάλακτος Λαμίας ιδρύθηκε το 1963 και εδρεύει στα Kαλύβια Λαμίας. Το φρέσκο γάλα της περιοχής μας συλλέγεται καθημερινά από μονάδες που βρίσκονται σε μικρές αποστάσεις από το εργοστάσιο μας στους γύρω ορεινούς όγκους. Η μοναδικότητα του οφείλεται στη γεύση και στο άρωμα της Φθιωτικής γης καθώς και στην ταχύτατη διεκπεραίωση της διανομής του. Το γάλα παστεριώνεται με σύγχρονο εξοπλισμό και προσφέρεται σε καινούργια συσκευασία. Στις εγκαταστάσεις μας η σύγχρονη τεχνολογία συνυπάρχει με την παράδοση δίνοντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Το φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς τρόπους τυροκομίας προσφέρει στους καταναλωτές μας τη γνήσια παραδοσιακή γεύση της φέτας που είναι (Π.Ο.Π). Το πρόβειο και αγελαδινό γιαούρτη παράγονται από φρέσκο γάλα και επιλεγμένη καλλιέργεια συνιστώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κοτανίδης Γεώργιος
Uncontrolled Keywords: Ποιοτικός έλεγχος γάλακτος, HACCP, Γαλακτοβιομηχανία
Subjects: Γ > Γαλακτοκομία
Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 14 Mar 2015 19:49
Last Modified: 01 Apr 2015 09:41
URI: http://anaktisis.teiwm.gr/id/eprint/720

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top