Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία ζάχαρης

Κυριακίδου, Μαρία (2015) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία ζάχαρης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap11_2015.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (599kB)

Abstract

Στη συγκεκριμένη εργασία ορίζονται τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (ccp) και γίνεται χρήση των 7 αρχών του συστήματος HACCP. Πραγματοποιείται αναγνώριση κινδύνων και στη συνέχεια πίνακας προσδιορισμού επικινδυνότητας. Για να εκτιμηθεί η σημασία ενός κινδύνου και ως εκ τούτου, να αποφασισθεί αν απαιτείται η εγκατάσταση ενός ccp στο διάγραμμα ροής, στο οποίο ο κίνδυνος θα πρέπει να εξαλειφθεί ή να μειωθεί σε αποδεκτό επίπεδο.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κουντουράς Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Επεξεργασία ζάχαρης, Σύστημα HACCP
Subjects: Ζ > Ζαχαρότευτλο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 30 Mar 2016 07:55
Last Modified: 30 Mar 2016 07:55
URI: http://anaktisis.teiwm.gr/id/eprint/7987

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top