Ανάλυση και μελέτη στη διαδικασία συντήρησης νωπών προϊόντων - φρούτων

Σαμαράς, Αντώνιος Λ. (2015) Ανάλυση και μελέτη στη διαδικασία συντήρησης νωπών προϊόντων - φρούτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
M78_2015.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (5MB)

Abstract

Γίνεται αναφορά στον τρόπο λειτουργίας των ψυκτικών εγκαταστάσεων και στα μέρη από τα οποία αποτελούνται. Αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους επιβάλλονται να ψύχονται τα προϊόντα και αναφέρονται οι συνθήκες της ατμόσφαιρας που απαιτούνται ώστε να διατηρεί το προϊόν τη φρεσκάδα του όπως είναι στο αρχικό στάδιο της συγκομιδής. Τέλος, γίνεται αναφορά στις επιπτώσεις που έχει στο προϊόν και στην υγεία του καταναλωτή μια μη σωστή ψύξη του προϊόντος είτε μέσω του υπεύθυνου που ασχολείται με την ψύξη είτε μέσω της ψυκτικής μηχανής.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τίγγος Αντώνιος
Uncontrolled Keywords: Τεχνολογία ψύξης, Ψυκτικές εγκαταστάσεις, Ψυκτικοί θάλαμοι, Αεροψυκτήρας, Συμπυκνωτής, Καταγραφή θερμοκρασίας, Συντήρηση τροφίμων
Subjects: Ψ > Ψύξη και ψυκτικός μηχανισμός
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 May 2016 08:26
Last Modified: 19 May 2016 08:26
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/8125

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top