Μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων: η κονσερβοποιία Σκύδρας

Τυριακίδης, Ευστάθιος Χ. (2015) Μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων: η κονσερβοποιία Σκύδρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
L66_2015.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στην εργασία αναδεικνύεται η αναγκαιότητα της μεταποίησης στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, τονίζεται το οικονομικό μέρος της μεταποίησης και γίνεται αναφορά στο εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Επίσης, γίνεται αναφορά στο σημαντικό ρόλο του μάρκετινγκ στην επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης. Τέλος, παρουσιάζεται η κονσερβοποιία Σκύδρας και συγκεκριμένα μελετάται η περίπτωση της εταιρείας «ΦΡΟΖΙΤΑ Α.Ε.Β.Ε.».

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Πιτόσκα Ηλέκτρα
Uncontrolled Keywords: Μεταποίηση, Μεταποιητικές βιομηχανίες, Μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, Kονσερβοποιία Σκύδρας, ΦΡΟΖΙΤΑ Α.Ε.Β.Ε. (Μελέτη περίπτωσης)
Subjects: Α > Αγροτικά προϊόντα - Μάρκετινγκ
Κ > Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 17 Feb 2017 10:07
Last Modified: 17 Feb 2017 10:07
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/8530

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top