Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 76.

Thesis

Δήμας, Παναγιώτης and Καπατσολίδης, Βασίλειος (2022) Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών νωπού αγελαδινού και κατσικίσιου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ηλιάδου, Ελένη (2022) Ποιοτικά χαρακτηριστικά ονογάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοντού, Θωμάς (2022) Τεχνολογία Παρασκευή και ποιοτικός έλεγχος σοκολατούχου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουρέλη, Ελπίδα (2022) Μελέτη αντιοξειδωτικής ικανότητας σε τσάι βιομηχανικής κάνναβης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λιάπη, Χριστίνα Αικατερίνη (2022) Ποιοτικά χαρακτηριστικά σοκολάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπάζογλου, Γεώργιος and Τερζίδης, Απόστολος Ιωάννης (2022) Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών γάλακτος γαϊδούρας με μητρικό γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιλίκας, Κωνσταντίνος (2022) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων ελαιολάδου που παράγονται στην περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σκόνδρα, Αναστασία and Σαμαράς, Νικόλαος (2022) Ποιοτικά χαρακτηριστικά ελαιολάδου μετά την προσθήκη αρωματικών φυτών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Άνδρια, Σοφία and Πολυξενίδου, Κατερίνα (2022) Παραγωγή και ποιοτικά χαρακτηριστικά καφέ και τσαγιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραμαύρος, Τριαντάφυλλος (2022) Ποιοτικά χαρακτηριστικά πράσινης επιτραπέζιας ελιάς Χαλκιδικής ΠΟΠ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νέκι, Ειρήνη (2022) Ποιοτικά χαρακτηριστικά γαλάτων φυτικής προέλευσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαϊωάννου, Βασίλειος (2022) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών κονσερβών κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρανάνου, Κωνσταντίνα (2022) Ανάλυση και ποιοτικός έλεγχος κρασιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μανέ, Μαρία (2021) Ποιοτικά χαρακτηριστικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες καφέ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταμάτη, Παρασκευή (2021) Μελέτη της σύστασης δειγμάτων μελιού ως προς την παρουσία φαινολικών συστατικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παλιάτσου, Ελένη (2021) Παραλακτικότητα στη χημική σύνθεση αγελαδινού γάλακτος χωρίς λακτόζη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπυρομήλιου, Ροδάνθη - Πετρούλα (2021) Προσδιορισμός φυσικοχημικών παραμέτρων σε εμπορικά δείγματα χυμών πορτοκαλιού και μήλου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδόπουλος, Γεώργιος Παναγιώτης (2021) Προδιαγραφές και Παρασκευή οίνων ΠΟΠ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιάρα, Παυλίνα (2021) Συσκευασία κρέατος και των προϊόντων του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκιοργκίνης, Ιωάννης (2021) Μελέτη χημικής σύνθεσης συσκευασμένων λουκάνικων Φρανκφούρτης επώνυμης ετικέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ταρασίδου, Στέλλα (2021) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών σοκολατούχου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σημαιοφορίδου, Μαρία (2021) Αξιοποίηση και περιβαλλοντική διαχείριση υποπροϊόντων ζωικής προέλευσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τάπκος, Λουκάς (2021) Μέθοδοι επεξεργασίας και συντήρησης φρούτων και λαχανικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπιζέ, Τραϊανή (2021) Διατροφική αξία και ποιοτικά χαρακτηριστικά μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Stergioudi, Roxani - Aikaterini (2021) Quality characteristics and nutritional value of cow's milk (conventional and organic farming systems) in winter and spring. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φιλιππίδου, Ζαχαρένια (2020) Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκότσης, Παναγιώτης (2020) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών παστεριωμένου γίδινου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κλώπας, Αναστάσιος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού "κεφαλοτύρι" που πωλούνται επί ζύγιω σε καταστήματα τροφίμων της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λαμπρίδου, Αικατερίνη and Ρούντου, Ελευθερία and Σταμπούλογλου, Μαρία (2020) Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιαζιτζή, Στυλιανή Ελευθερία (2020) Εκχύλιση βιοδραστικών συστατικών σε αψεφήματα βοτάνων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραβατάκης, Κωνσταντίνος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλυβιώτης, Αθανάσιος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού "γκούντα" που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπακόλας, Θεόδωρος (2020) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών συσκευασμένων προϊόντων κρέατος (παριζάκι). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωστίδου, Μαρία and Ψούνη, Αναστασία (2020) Η επίδραση της προσθήκης Sideritis Scardica στο σιτηρέσιο αυγοπαραγωγών ορνίθων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αυγών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζελέπης, Ηλίας (2020) Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος μακράς διαρκείας (U.H.T.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παράσογλου, Βανέσσα - Κάλια and Ασημούλας, Μάριος - Αλέξανδρος (2019) Παραλλακτικότητα στη χημική σύνθεση και διατροφική αξία παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γανίκας, Γεώργιος (2019) Μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του βόειου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιάββα, Ζωή (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού φέτας που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσίκα, Καλλιρόη (2018) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας ξηρής και νωπής μυζήθρας από καταστήματα στην περιοχή της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νικηφόρου, Γεώργιος (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεταβολές κατά τη συντήρηση τυριού γκούντα σε φέτες συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τατσιοπούλου, Ελένη (2018) Φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ελληνικών μελιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κιρκμαλής, Παύλος (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών βιολογικής εκτροφής που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηλία, Νίκη (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά της καπνιστής πέστροφας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χασάν, Μεχμέτ (2017) "Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσινασλανίδου, Δήμητρα (2017) Προσδιορισμός φαινολικών ενώσεων και αντιοξειδωτικής δράσης δειγμάτων κακάο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νικολαϊδου, Άννα (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά μελιού από μελισσοπαραγωγούς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νότε, Χριστίνα (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών τύπου "αχυρώνα" που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παλάκας, Προκόπης (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών τύπου «Ελευθέρας Βοσκής» που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδου, Θεοδώρα (2017) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων που παρασκευάζονται σε κρεοπωλεία της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαχατζή, Σεβαστή (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού που παράγονται στο Νομό Σάμου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζέμου, Μυρσίνη (2016) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης παραδοσιακού λουκάνικου με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου (NIR)- δημιουργία καμπύλης βαθμονόμησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιχαλάκας, Αντώνιος (2015) Η χρήση των στέμφυλων οινοποιίας στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων : οργανοληπτικά χαρακτηριστικά παραγόμενου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Υψηλάντη, Άννα (2015) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού από καταστήματα πώλησης τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαστρογιάννη, Μαρία (2015) Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Συτιλίδης, Πέτρος (2015) Η επίδραση του γενότυπου στο χρόνο ζωής του πρόβειου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπογκντάνη, Άννα (2015) Προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραμάνος, Πασχάλης (2015) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρητίδου, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μάντζιος, Ξενοφών (2014) Χημική σύνθεση και περιεκτικότητα σε χοληστερόλη κρέατος ωοτόκων ορνίθων χωρικής εκτροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χώτος, Μιχαήλ (2014) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαράφης, Σταύρος (2014) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης ορνίθειου κρέατος (m.pectoralis major) με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου με ανάκλαση (NIR)-Δημιουργία καμπύλης αναφοράς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδης, Δημήτριος (2013) Τυποποίηση, συντήρηση και ποιοτικός έλεγχος μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρόκος, Γεώργιος (2013) Έλεγχος ποιότητας παραγωγής και διακίνησης ελαιόλαδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χάρος, Νικόλαος (2013) Ποιότητα και υγιεινή αλιευμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσελέπη, Ελένη (2013) Παράγοντες που επηρεάζουν την υγιεινή και την ποιότητα του γάλακτος στο επίπεδο εκτροφής = Factors affecting the health and quality of milk in level of breeding. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσώτση, Δήμητρα (2013) Η χρήση των στέμφυλων στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων συμβατικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθιου κρέατος μηρού (m. biceps femoris). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιαμάτρα, Ελένη (2013) Η χρήση των στέμφυλων στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων συμβατικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθειου κρέατος στήθους (m. pectoralis superficialis). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραφωτιάς, Κωνσταντίνος (2012) Τεχνολογία και ποιότητα αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδοπούλου, Κυριακή (2012) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αβγών ορνιθών χωρικής εκτροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ερνίκογλου, Μελαχροινή (2011) Παραγωγή και ποιότητα βιομηχανικού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπούντα, Μαρία (2011) Η χρήση του μελισσόχορτου (Melissa officinalis L.) σε κρεοπαραγωγά ορνίθια βιολογικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθειου κρέατος στήθους (m. pectoralis superficialis). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκαδάτσιου, Χρυσούλα (2010) Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Χριστίνα (2009) Υγιεινή και ποιότητα πρόβειου γάλακτος - προϊόντα πρόβειου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ανούσου, Γιαννούλα (2008) Ο ρόλος του λίπους στην ποσότητα του κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Αλίκη (2008) Οι παράγοντες που επηρεάζουν το χρώμα του κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νάτσου, Ευγενία (2008) Παράγοντες που επηρεάζουν την τρυφερότητα στο κρέας διεργασίες τεχνητής τρυφεροποίησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Fri Mar 29 01:22:48 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top