Items where Division is "Μεταπτυχιακές Διατριβές > ΠΜΣ Διοίκηση της Εκπαίδευσης" and Year is 2019

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: Β | Γ | Ε | Η | Κ | Μ | Π | Σ | Τ
Number of items: 18.

Β

Βασιλειάδου, Όλγα Θ. (2019) Μελέτη της στάσης των εκπαιδευτικών στην χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην εκπαίδευση. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γούλα, Δέσποινα Β. (2019) Η αξιοποίηση δημιουργικών εργαλείων στο μάνατζμεντ: η δραματουργική προσέγγιση στην άσκηση της διοίκησης. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γρηγορίου, Μαγδαληνή (2019) Η αυθεντική ηγεσία στο ελληνικό σχολικό περιβάλλον και η επίδρασή της στην εργασιακή ικανοποίηση και στη φιλότιμη οργανωσιακή συμπεριφορά των εκπαιδευτικών. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ε

Ευσταθιάδου, Εμορφίλη (2019) Το επίπεδο ανάπτυξης εφαρμογής των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στις χώρες της ΕΕ. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η

Ηλιάδης, Ηλίας Π. (2019) Διαχείριση συγκρούσεων στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καλαπούτης, Παντελής Α. (2019) Οι τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας στη διαχείριση και οργάνωση μιας σχολικής μονάδας. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλαφάτη, Δέσποινα (2019) Οι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι των επικεφαλής της εκπαίδευσης. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραποναρλίδου, Μελπομένη (2019) Η επαγγελματική εξουθένωση των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής (BurnoutSyndrome). Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωτσοπούλου, Ιωάννα Π. (2019) Το σχολικό κλίμα και ο ρόλος του Διευθυντή της σχολικής μονάδας: διερεύνηση απόψεων εκπαιδευτικών στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φλώρινας. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κόλλια, Αναστασία Α. (2019) ΤΠΕ (Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών) και εκπαίδευση: διερεύνηση του βαθμού χρήσης και των αντιλήψεων των εκπαιδευτικών. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μάντζιου, Χρυσούλα Αθ. (2019) Η εργασιακή ικανοποίηση: το παράδειγμα των στελεχών των δομών και των αποκεντρωμένων περιφερειακών υπηρεσιών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπίζιος, Γεώργιος (2019) Συγκριτική μελέτη των εκπαιδευτικών συστημάτων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παλασίδου, Μαρία (2019) Η επίδραση της τεχνολογίας της εκπαίδευσης στην απόδοση των μαθητών. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σεχίδου, Άννα Φ. (2019) Η παιδαγωγική αξιοποίηση των εργαλείων Web2.0 και η επαγγελματική ικανοποίηση των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στόγια, Αικατερίνη Γ. (2019) Αξιολόγηση εκπαιδευτικών πολιτικών για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο: η περίπτωση της εκπαίδευσης των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τσαρτσιώτου, Αγγελική (2019) Αντιδράσεις εργαζομένων στην οργανωσιακή αλλαγή: η αντίσταση στην αλλαγή και ο ρόλος της συναισθηματικής νοημοσύνης. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιάντας, Γεώργιος (2019) Η εκπαιδευτική πολιτική της Ε.Ε. και τα προγράμματα υποστήριξης μη εγκατάλειψης της σχολικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και τις Xώρες - Mέλη. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιατσίκα, Παναγιώτα Π. (2019) Σύγκρουση ρόλων, ισορροπία εργασιακής και οικογενειακής ζωής και ψυχική ευημερία. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Fri Apr 19 01:06:47 2024 EEST.

Created by  Elidoc

To Top