Items where Division is "Πρώην Αυτόνομα Τμήματα > Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά)" and Year is 2005

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: Α | Β | Γ | Δ | Ε | Ι | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Π | Σ | Τ | Χ
Number of items: 46.

Α

Αββανίδης, Βασίλειος (2005) Η επικοινωνιακή στρατηγική των ελληνικών επιχειρήσεων. Η διαφήμιση ως μοχλός προώθησης της εξαγωγικής δραστηριότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αθανασοπούλου, Βασιλική (2005) Η ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων και τα προγράμματα της Ε.Ε. για την ανάπτυξή τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αναστασίου, Μαρία (2005) Συσκευασία: ο ρόλος των σύνθετων προϊόντων συσκευασίας και η συμβολή τους στην υγιεινή των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ανδρικόπουλος, Κωνσταντίνος (2005) Ορισμός του "Category Management" και πως εφαρμόζεται στο σύγχρονο περιβάλλον του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας στις κατηγορίες των καταναλωτικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αποστολοπούλου, Αικατερίνη and Μάργια, Δήμητρα (2005) Τεχνικές προώθησης πωλήσεων : η πραγματικότητα σε διεθνές επίπεδο και η εφαρμογή τους στο ελληνικό λιανεμπόριο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αργυρόπουλος, Ιωακείμ (2005) Η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα των πολυεθνικών επιχειρήσεων fast food στη διεθνή αγορά και ο στρατηγικός σχεδιασμός των επενδυτικών δράσεων της εταιρείας Goody's στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βάλαρης, Δημήτριος and Παπαθανασίου, Χρήστος (2005) Διάρθρωση της διεθνούς εμπορευματικής αγοράς αγροτικών προϊόντων και οι εξαγωγικές δραστηριότητες των ελληνικών αγροτικών συνεταιρισμών στην διεθνή αγορά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βασιλειάδου, Αικατερίνη and Βασιλειάδου, Σοφία (2005) Η ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων της Ε.Ε. με τους νέους γείτονές της στην Ανατολική Ευρώπη και το εξωτερικό εμπόριο της Ελλάδας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βασιλειώρη, Μαρία (2005) Έρευνα, ανάπτυξη και τεχνολογία ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων: νομοθεσία, πολιτική, κίνητρα για επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλάϊκος, Απόστολος (2005) Οι χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής : η περίπτωση της EFG Eurobank Ergasias. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γούλα, Βασιλεία Ι. and Καραγιαννάκη, Όλγα Β. (2005) Η εγχώρια και διεθνή αγορά πετρελαιοειδών. Μ.Υ.Θ (Case Study) Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δημητριάδου, Σοφία and Κοντονάσιου, Κωνσταντία (2005) Η διάρθρωση της ελληνικής εμπορευματικής αγοράς προϊόντων νηματουργίας και οι εξαγωγικές δραστηριότητες της βιομηχανίας ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. στην ενδοκοινοτική και εξωτερική αγορά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δούγιου, Ελένη (2005) Το επιχειρηματικό περιβάλλον της Βουλγαρίας : ευκαιρίες και κίνδυνοι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ε

Ευαγγελίου, Σπυριδούλα (2005) Εμπορικές σχέσεις ΕΕ-ΗΠΑ κάτω από τα πλαίσια του ΠΟΕ : ο''πόλεμος'' της μπανάνας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ι

Ιωάννου, Γεωργία (2005) Το Franchising και οι διαφοροποιήσεις στον τρόπο εφαρμογής του στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδου, Αικατερίνη (2005) Η αναθεώρηση της κοινής αγροτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η εφαρμογή της στις 10 νέες χώρες - μέλη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Κανελλοπούλου, Σοφία (2005) Η προοπτική ένταξης των χώρων των Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραμανάκης, Γεώργιος (2005) Η αγορά των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρατάσου, Μαρία-Ελένη (2005) Η διαρθρωτική δομή των ΜΜΕ στην Ελλάδα και την υπόλοιπη ΕΕ. Η συμβολή των συνενώσεων τύπου Clusters στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών ΜΜΕ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κελεσίδου, Κερασιά (2005) Οι ελληνοτουρκικές εμπορικές σχέσεις ως μοχλός ανάπτυξης και προώθησης της σταθερότητας στην περιοχή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κορτέσης, Βασίλειος (2005) Στρατηγικός σχεδιασμός εξαγωγικών επιχειρήσεων και στρατηγικός σχεδιασμός marketing : η ελληνική προσέγγιση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοτζαμανίδου, Δέσποινα and Λεμπιδάκη, Ελένη (2005) Το επίπεδο διμερών οικονομικών σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους νέους γείτονές της στην Ανατολική Ευρώπη και το εξωτερικό εμπόριο της Ελλάδας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοτσαρίνη, Πηνελόπη Ε. (2005) Το ελληνικό σχέδιο για την οικονομική ανασυγκρότηση των Βαλκανίων και οι ελληνικές εξαγωγές στα Βαλκάνια. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουτσού, Κυριακή (2005) Διαρθρωτικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις στην άσκηση της εξαγωγικής δραστηριότητας σε παγκόσμιο και διεθνές επίπεδο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κυρίτσης, Χρήστος (2005) Η ανάπτυξη των διεθνών κέντρων παραγωγής και εμπορίας γούνας και οι εξαγωγικές δραστηριότητες των ελληνικών επιχειρήσεων στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κυρανούδη, Άννα and Παντελέρη, Σταυρούλα (2005) Τα διεθνή επιχειρηματικά μοντέλα και η εφαρμογή τους στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λ

Λεμονίδου, Ειρήνη-Χρυσοβαλάντο (2005) Ελληνικός οργανισμός τυποποίησης και οδηγίες νέας προσέγγισης για την "ασφάλεια παιχνιδιών". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λογγινίδης, Αριστείδης (2005) Τα χρησιμοποιούμενα κανάλια διανομής και μέσα προώθησης των ελληνικών επιχειρήσεων νωπών φρούτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μακαρά, Βέρα (2005) Ο κλάδος της αργυροχρυσοχοΐας στην Ελλάδα: μια θεωρητικό-οικονομική έρευνα της μεταποιητικής εμπορικής δραστηριότητας του κλάδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιχαήλ, Άρτεμις (2005) Ο στρατηγικός σχεδιασμός των εξαγωγικών επιχειρήσεων. Ανάλυση και παρουσίαση κατάστασης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μονογυιού, Μαρία (2005) Η διεθνής αγορά υπηρεσιών των συμβουλευτικών εταιριών και η διεθνής ανάλυση της πολυεθνικής επιχείρησης "Cobra Group" στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπάτος, Παναγιώτης (2005) Η προβολή των εξαγόμενων ελληνικών προϊόντων και το διεθνές περιβάλλον διαφήμισης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπαρμπούτα, Ζαφειρούλα (2005) Το "Πράσινο" μάρκετινγκ : η διεθνής εμπειρία και οι προοπτικές του στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Ντεβενέ, Γεωργία (2005) Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας και της ένδυσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ξ

Ξανθόπουλος, Νικόλαος (2005) Εξωτερικό χρέος και οικονομική ανάπτυξη: η περίπτωση της Αργεντινής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παναγόπουλος, Φειδίας Γ. and Μαματζάκης, Αντώνιος Χ. (2005) Ξένες επενδύσεις στα Βαλκάνια. Ελληνική επενδυτική παρουσία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαλιάνος, Παναγιώτης (2005) Οι εξαγωγές του ελληνικού κλάδου του ελαιολάδου και η εξαγωγική επέκταση των ετοίμων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαχριστοδούλου, Στυλιανός (2005) Η δημιουργία επώνυμου προϊόντος και η σημασία του για την εξαγωγική προοπτική της κάθε μεταποιητικής επιχείρησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πατσιούλης, Κωνσταντίνος (2005) Η αλιευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πρίφτης, Φώτιος (2005) Το επώνυμο προϊόν ως στρατηγικό εργαλείο εξαγωγικής δραστηριοποίησης των ελληνικών επιχειρήσεων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σαργιανό, Μάριο and Πρωτόπαππα, Κωνσταντίνοw (2005) Η ανάπτυξη και εξέλιξη της αγοράς catering στην Ελλάδα και την Ευρώπη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιγκριμή, Χρύσα (2005) Τεχνικές πωλήσεων επιχειρήσεων ηλεκτρονικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τσέλιου, Μαρία (2005) Η ελεύθερη κυκλοφορία του κεφαλαίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσαπαλιάρη, Ισμήνη (2005) Οι οικονομικοί πρόσφυγες στην Ελλάδα : ένα παγκόσμιο φαινόμενο που επιδρά θετικά και αρνητικά σε μια μικρή οικονομία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χατζίδου, Αναστασία (2005) Η τηλεργασία και οι επιδράσεις της στο χώρο εργασίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηϊωανίδου, Ξένια Κ. (2005) Η Δυτικοευρωπαϊκή Οικονομική Ολοκλήρωση και οι προοπτικές ένταξης των Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sat Apr 20 01:06:17 2024 EEST.

Created by  Elidoc

To Top