Items where Subject is "Τ > Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Α | Δ | Κ | Π | Σ | Τ | Φ | Χ
Number of items at this level: 21.

Α

Αναστασίου, Μαρία (2005) Συσκευασία: ο ρόλος των σύνθετων προϊόντων συσκευασίας και η συμβολή τους στην υγιεινή των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δεμερτζόγλου, Σοφία (2008) Τα κυριότερα προβλήματα που δημιουργεί η σαλμονέλα SPP στα αγροτικά ζώα και στον άνθρωπο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δερμετζή, Γκιούνερ (2009) Καθαριότητα και υγιεινή σε μια μονάδα επεξεργασίας τροφίμων = Cleanness and hygiene in a food processing unit. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δούφλιας, Ζήσης (2014) Μυκοτοξίνες σε αποθηκευμένους σπόρους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καλυκάκη, Χρυσούλα (2008) Αφλατοξίνες: επιδράσεις στην υγεία, την παραγωγικότητα και την ποιότητα των κτηνοτροφικών προϊόντων των αγροτικών ζώων, δυνατότητες θεραπείας, πρόληψης και αποτοξίνωσης = Aflatoxins: effects of on animal health, productivity and quality of animal products, potential treatment, prevention and detoxification. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραπασίδης, Γεώργιος (2003) Υγιεινή και ορθή βιομηχανική πρακτική. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσούλη, Σοφία (2005) Πρότυπα και νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κομνηνού, Μαρία and Καραγιάννη, Μαρία-Παρασκευή (2007) Η εγκατάσταση του συστήματος ISO 22000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων : η περίπτωση των νωπών φρούτων και λαχανικών: η συμβολή της εφαρμογής του συστήματος στην αύξηση των εξαγωγών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωτσίου, Αφροδίτη (2010) Ο ρόλος των συντηρητικών στην τεχνολογία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παπαδοπούλου, Σοφία (2008) Ωχρατοξίνη Α: επιδράσεις στην υγεία, την παραγωγικότητα και την ποιότητα των κτηνοτροφικών προϊόντων των αγροτικών ζώων, στη διατροφική αλυσίδα του ανθρώπου = Ochratoxin A: effects of on animal health, productivity and quality of animal products, in Human’s feeding chain. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπασταύρου, Ελένη (2019) Συστήματα διασφάλισης που χρησιμοποιούνται σήμερα στην τεχνολογία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαϊωάννου, Νικόλαος (2009) Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου φαγητού και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παππά, Ντανιέλα (2006) Παραγωγή και ποιότητα κεφαλογραβιέρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πηλιανίδης, Κωνσταντίνος (2004) Χημικά πρόσθετα και διατροφή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σεμπέκου, Ελένη (2008) Χρήση ιονίζουσας ακτινοβολίας στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τάταρη, Φωτεινή (2009) Το κόστος εφαρμογής των συστημάτων διασφάλισης υγιεινής σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία στις βιομηχανίες τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ταραμπούσκα, Βασιλική (2010) ISO 22000 HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τρεμπίσκας, Γεώργιος (2010) Παρουσία φυτοτοξινών στα τρόφιμα: κατηγορίες, νομοθεσία, προσδιορισμός. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φ

Φορέττας, Άγγελος Α. (2020) Διαχείριση ποτών και φαγητού: case study Marriott. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χατζάκη, Ευαγγελία (2004) Διασφάλιση υγιεινής φαγητών με βάση το κρέας σε επιχείρηση μαζικής εστίασης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χηνιτίδου, Αλεξάνδρα (2009) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή έτοιμου προς κατανάλωση φαγητού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Fri Apr 19 01:02:49 2024 EEST.

Created by  Elidoc

To Top